Tilbakemeldinger

Fra kurset : Mestring av flyskrekk via Zoom møter:

Hei Mona, turen over til London gikk veldig fint, det er første gang jeg ikke har vært redd når vi tok av, jeg holdt på med forskjellige teknikker og merket nesten ikke vi lettet.

_______________

Hei, jeg er trygt framme på Mallorca. Det var hard jobbing gjennom hele turen, men jeg unngikk panikk. Spurte om å få lov å hilse på pilotene, så jeg fikk sitte framme med dem på deler av turen. Litt turbulent ved landing, men teknikkene du lærte meg var effektive. Tuuusen takk for alt du har lært meg.

________________

Heisann, da har jeg landet og venter på bagasjen. Det har gått veldig fint egentlig. Jeg var veldig spent, men det gikk overraskende bra.
_________________

Jeg landet trygt og godt i Nice. Turen gikk veldig bra, klarte til og med å nesten sove i 40 min og det var godt. Det var kun turbulens på nedstigningen, men heldigvis er jeg ikke så redd på vei nedover. Sa ifra til besetningen og den nydelige flyvertinnen var hos meg med en gang det begynte å riste med både vann og trygge ord. Nå skal  vi kose oss på ferie.

________________

Hei, jeg har hatt to flyturer siden det første møtet vårt på zoom. Den første turen kjente jeg på uro, men brukte noen av de teknikkene vi gikk gjennom. Den andre turen gikk helt fint, jeg tenkte ikke over at jeg skulle fly og kjente ikke noe uro, hverken på flyplassen eller ombord i flyet. Det har gitt meg en trygghet å vite at jeg kan ta kontroll over stresset. Tusen takk for hjelpen, jeg er så glad for at jeg tok dette kurset. Jeg har fått en ny forståelse for hva jeg er redd for og hvordan jeg kan takle angsten.

_________________

Flyturen gikk bra, jeg klarte å la være å gjøre alle de "tvangspregede" handlingene jeg vanligvis har når jeg kommer ombord. Jeg vet ikke om jeg kan si at alt var "tipptopp", men jeg har iallefall teknikker jeg bruker flittig, og glemmer derav også å være redd. Tusen takk for strålende opplæring og ypperlig service. Til høsten blir det flere flyturer i forbindelse med jobb.

_________________Tilbakemeldinger fra kurset som tidligere inneholdt teknisk informasjon.
Merk: Kurset som inneholdt teknisk informasjon opphørte 1 november 2022.

Jeg har ikke vært ombord i et fly på 16 år. Dette kurset har bidratt til at jeg har fått "et nytt liv".  Nå har jeg hatt 2 turer og ny flytur er allerede bestilt. Er glad jeg turde å ta tak i det å gå på kurs. Jeg hadde svært godt utbytte av kurset. Har benyttet teknikkene jeg lærte, og det var veldig beroligende og høre på den “trygge” kapteinen. Flyturene har gått over all forventning. Tusen takk for utmerket hjelp.

____________________

Jeg landa akkurat nå i Schipol og skal snart videre til Billund. Bare senka skuldre, null stress og tenkte på det piloten sa. Jeg er glad, og mannen min er glad.
Leste til og med ei bok og klarte å konsentrere meg. Ingen svette, klamme hender eller høye skuldre. Heller ingen klyping i armen på min kjære samboer.

___________________

Tusen takk for et veldig bra kurs, jeg har lært mye og ser at denne kunnskapen kan jeg ha god nytte av  i andre sammenhenger også. Begge instruktørene var dyktige og de skapte en trygg og hyggelig atmosfære.  Jeg har allerede hatt 2 flyturer med SAS til utlandet.  Jeg viste "kursbeviset" til purser da jeg gikk ombord og fikk veldig bra oppfølging av crewet på begge turene. De kom stadig bort og sjekket at det gikk fint med meg. På  hjemturen opplevde vi plutselig turbulens, jeg skatt litt da, men så snart det hadde roet seg kom purser og snakket med meg. Jeg følte meg sett og ivaretatt av SAS crewet og det går helt fint for meg å fly nå. 

____________________

Et veldig informativt kurs med flinke kursledere.

_____________________

Dette kurset har vært til stor hjelp for meg. Jeg har fått et helt nytt syn på flyvning og lært mye både om hvordan flyet fungerer og ikke minst fått gode verktøy til å roe meg ned. Har allerede hatt en flytur til Oslo. Jeg grudde meg ikke i forkant og følte meg helt avslappet helt til jeg kom frem til flydøren og var på vei inn i flyet. Da kom plutselig noe av den kjente angsten tilbake. Tok straks kontakt med crewet slik jeg hadde fått beskjed om på kurset. Jeg fikk hilse på pilotene og kjente at spenningen og uroen avtok. Turen videre gikk fint. Jeg har fått ny kunnskap nå og ikke minst kjempegode verktøy. Jeg anbefaler kurset til alle som sliter med flyskrekk.

___________________

Takket være dette kurset og den gode hjelpen jeg fikk, kom jeg meg av gårde til Dubrovnik. Etter å ha slitt med en lammende flyskrekk i 30 år, har dette kurset gjort at jeg kunne fly igjen.

___________________

Etter kurset hadde jeg en flytur til utlandet sammen med min datter. Da vi skulle reise, sa hun at hun var veldig overrasket over hvor rolig jeg var. Det som var så rart var at jeg gledet meg til å fly, det hadde jeg gjort siden flykurset sluttet. Hadde en fantastisk flytur, hørte etter lyder som skal være der, så på folkene og kabin ansatte. Kan ikke huske at jeg noen gang har hatt en så fantastisk flytur der jeg kunne si det var kjekt å fly. Ny flytur er allerede bestilt.
________________________

Hei, nå er jeg superstolt av meg selv. Jeg har hatt min førtste flytur på 5 år. Jeg grudde meg så mye dagen før at jeg kastet opp, men jeg  var fast bestemt på å gjennomføre turen og det gikk veldig bra. Tenkte på det Odin lærte oss på kurset om turbulens og "bølger", jeg hadde også veldig god nytte av flyplassbesøket der jeg fikk sitte ombord i flyet og kjenne at dette ikke er farlig. Takk for all hjelp.  

____________________

Jeg vil si at alt var utrolig lærerikt, er superglad for at jeg gjorde dette. Jeg vil på det varmeste anbefale dette kurset. Tusen takk for 2 flotte kursdager!

__________________

Jeg skal ut å fly neste måned  og jeg gleder meg, tro det eller ei. Når jeg nå ser et fly i luften får jeg ikke gåsehud og blir uvel, men jeg går tilbake å henter all kunnskap Odin gav meg.

__________________

Hei Mona,  flyturen gikk ganske godt til tross for at jeg kjente på angst til å begynne med, men jeg gjorde øvelsene du lærte meg og klarte å overvinne angsten veldig raskt. Crewet var hjelpsomme og lot meg sitte framme. Jeg er så lykkelig for at jeg klarte meg så bra. Tusen takk for den gode hjelpen du har gitt meg. 

_____________________

Jeg har nå hatt en tur etter kurset. Jeg begynte dagen i forveien å tenke positive tanker om å fly.  Bladde litt i kursmateriellet og husket tilbake på kurset. Brukte teknikken jeg lærte (selv om jeg syns det var litt "kleint") og det funka!!  Klarte å slappe av, sov litt, var helt alkoholfri og faktisk nøt turen litt. Har ennå en vei å få, men absolutt fremgang!

___________________

Jeg liker enda ikke å fly, men det er blitt bedre. Jeg vil bare si tusen takk for et kurs som har virket og nå er det opp til meg.

__________________

Nå har jeg fått så god forklaring på alt jeg har bekymret meg for, at jeg sitter her og lurer på hvorfor jeg har vært så redd? Dette var veldig lærerikt. Forståelsesfulle forelesere, kjekt å snakke med noen som ikke bagatelliserer frykten min og forstår. Dere er kjempeflinke! Så kjekt dette var.

___________________

Den første flyturen etter konsultasjonen gikk kjempe bra, fikk faktisk sett på Netflix under hele turen.
Tusen takk for hjelpen du har gitt meg, og det ser lovende ut !
___________________

Alt jeg har vært redd for før, har jeg nå fått forklaring på, så det er nesten som jeg gleder meg til neste tur..eller hvert fall så gruer jeg meg ikke like mye. Et supert kurs som jeg kommer til å anbefale til andre i samme situasjon.

___________________

Da var flyturen til Oslo overstått.
Jeg kan ikke si at det var Mega avslappende, men langt over forventning og uten noen form for tabletter eller alkohol. Konsentrerte på pusting og på å holde kroppen i bevegelse. Snart videre til Polen nå.
Vel fremme i Tsjekkia etter å ha landet i Polen. Denne turen gikk over all forventning!

____________________

Et veldig nyttig kurs,  fikk mye kunnskap og ble betrygget av å lære om alle "backup" systemene og alt det tekniske. Nå vil jeg lytte til lydene i stedenfor å stenge de ute. 

___________________

Hei, jeg var deltager på kurset fly uten angst i juni. Hadde ikke turt å fly på mange år. Tenkte å fortelle at jeg tok fly til Oslo første helgen i september. Kjente det litt i magen på flyplassen, men gikk på flyet og reiste avgårde. Fortalte stolt til crewet etterpå at jeg var stolt av meg selv. Jeg fikk jubel og tommel opp. Turen gikk greit og jeg klarte også å kikke ut av vinduet flere ganger.
Takk for god hjelp! Håper på flere turer om ikke lenge.

_________________

Veldig bra at det var maks 10 personer på kurs. gode kursholdere, engasjerende og godt å få snakke med andre i samme situasjon.

___________________

Jeg fløy Gardermoen – Stockholm tur-retur. Flyturen gikk overraskende fint, tenkte på det dere lærte oss på kurset og var nesten helt avslappet. Det var litt skummelt å bevege seg inn i flyplassterminalen, men jeg fikk god hjelp der også.

____________________

Flyturen gikk bedre enn forventa- ikkje svette hender , bare en følelse av å ville spy, klarte å strikke og snakke med barna på turen- så må si det var en stor forbedring. Tusen takk for god hjelp!

______________________

Takka være dette kurset, har eg kommet meg til Spania. Min aller første sydentur! Tusen takk for god hjelp.

_____________________

Jeg vil takke for et fantastisk kurs i går! Det er utrolig godt å høre på noen som deg, som har en virkelig forståelse og viten om hva flyskrekk er og med stor kunnskap om TFT som er et verktøy som funker!!Jeg er kjempefornøyd med kurset, fikk gode verktøy mot flyskrekk, samtidig forståelse  og god informasjon om flyet. Vil anbefale det på det sterkeste!

___________________

Flyturen til Hellas og hjem gikk veldig fint. Crewet hos Thomas Cook var fantastisk hjelpsomme. Det som også var til god hjelp var oppfølgings samtalen  jeg hadde med Mona rett før avreise. Det gjorde at jeg  roet meg veldig ned og jeg fikk en god start på flyreisen. Når jeg tenker på fly nå, så husker jeg denne fine turen og tenker det skal gå bra neste gang også.

_________________

Veldig bra med både mestringsteknikker og info fra piloten.

__________________

Jeg syns kurset var veldig lærerikt. Jeg har hatt en flytur i etterkant og det gikk bra, jeg fikk en positiv opplevelse. Jeg brukte teknikkene vi lærte på kurset. Var spent før turen og før hjemturen, men gruet meg ikke til å reise hjem. Turbulens er fremdeles ubehagelig, men ikke så skremmende. Tusen takk for all hjelp.

___________________

Tusen takk for kurset, det virket! Jeg har hatt flere flyturer etter kurset og har reist mer enn jeg har gjort på flere år. Det går veldig fint og igår da jeg så et fly i luften sa jeg til meg selv at der skulle jeg gjerne ha vært, og det til tross for at det var storm og et forferdelig vær ute. 

_______________

Da er jeg vel hjemme fra turen til København. Turen gikk veldig bra. Ingen skrekk i det hele . Brukte teknikkene vi lærte på kurset under turbulens og det virket helt fint. Jeg hadde visualisert turen i forkant slik at jeg var godt forberedt på all mulig risting, lyd osv. Jeg kan ikke regne med det blir like fint hver gang fremover, men det er helt tydelig en stor fremgang etter kurset.  Tusen takk til deg og Odin. 
___________________

Crewet på KLM idag, syntes at jeg klarte meg godt i luften. Var ikke redd overhodet, selv om det var litt "bølger". (turbulens)
Så godt at jeg fikk premie og en hilsen der det stod: "Yes you did it! Great Job.  Take care. Greetings Crew Ams-Svg. "

____________________

Flyturen gikk kjempebra!! Blir så godt tatt vare på når jeg sier jeg har flyskrekk. Alle er så flinke og snille at jeg har ikke ord! Jeg klarte å slappe helt av på den siste turen, så jeg har stor mestringsfølelse nå. Takk for all hjelp og støtte gjennom oppfølgings samtalene i etterkant av kurset, er så glad for at jeg deltok.

___________________

2 kjekke kvelder med trygge forelesere.

___________________

 Har flydd noen ganger etter kurset og anbefaler på det sterkeste å vise kortet fra kurset ved ombordstigning. Super oppfølgning, både i form av blikk kontakt, samtaler underveis og vennlige smil. Ved en anledning kom også flyvertinnen og ga beskjed om litt risting som skulle komme om ca 5 min. Ristingen var plutselig ikke så skummel og opplevdes faktiskt ikke som liten turbulens lenger. Flyskrekk har jeg nok litt av enda, men det finnes ikke sammenlignbart etter kurset.

___________________

Et lærerikt og nyttig kurs med gode, fornuftige fakta og konkrete teknikker. Kurset anbefales til alle med flyskrekk.

________________

Hjertelig takk for god hjelp! Turen gikk kjempebra. Brukte metodene dine, litt av hvert faktisk. Nå skal jeg på en tur til Oslo og reiser helt alene uten å nøle.

___________________

Dette var et veldig bra kurs - åpent og greit - rom for spørsmål.

___________________

 Hei Mona, jeg klarte en urolig flytur til Oslo takket være teknikkene jeg lærte. Jeg er deg evig takknemlig.

_________________

God informasjon om hvordan en dag på jobb i fly er. TFT er noe jeg finner veldig interessant. Fint at det var erfarne folk som ledet kurset. Fornøyd med alt og anbefaler kurset til andre.

________________

Jeg har vært redd for turbulens. Nå har jeg fått så gode forklaringer på det jeg lurte på at jeg har lyst til å fly med det samme. Tusen takk for et veldig bra kurs.
_________________

Jeg har flydd to ganger og det har gått MYE bedre! Er nervøs ved takeoff enda, men teknikkene hjalp veldig mye. Skal ut å fly igjen nå i november og kjenner jeg kvir meg litt fordi kollegaen jeg skal reise med liker heller ikke å fly,  men heldigvis er jeg redd ved takeoff og hun ved landing, så vi er ikke redd på likt. Jeg brukte to av teknikkene jeg lærte. Tapping brukte jeg på det verste (under takeoff), og da flyet var oppe i lufta var all angst helt borte. Den andre brukte jeg oppi lufta ved turbulens eller ukjente lyder. Jeg har enda papirene og leser gjennom de flere ganger før flyturene, og klarer meg godt med det. Jeg har anbefalt kurset til kollegaen min. Tusen takk for hjelpen! 

____________________

4 jobbturer på to dager. Brukte teknikkene, det hjalp!

___________________

Takk for et lærerikt kurs. Jeg har hatt mange flyturer siden kurset og kort oppsummert så har det gått veldig bra. Jeg er nok ikke kvitt flyskrekken 100% enda, men før kurset var min store frykt turbulens. Nå reagerer jeg omtrent ikke på turbulens. All tryggheten fra Odin har gjort at jeg tenker turbulens er null stress.

_______________

Jeg har flyskrekk på grunn av klaustrofobi. I helgen var jeg på kino og ble sittende midt i salen og det syns jeg er veldig ubehagelig.
Da brukte jeg tappingteknikken jeg lærte på kurset - og det hjalp!

__________________

Det var kjempekjekt å være med på kurset. Fint at vi var en liten gruppe for da var det mye lettere å stille alle de "dumme" spørsmålene. Jeg lærte mye, og på flyturen jeg hadde rett etter kurset kjente jeg igjen noen av  lydene vi hadde lært om.  Jeg klarte å beholde  roen med pusteteknikkene, men jeg er fortsatt veldig redd for turbulens. 

________________

Turen gikk veldig bra, føler en stor lettelse med "flygreiene" etter kurset i høst.

________________ 

 Da jeg kom til konsultasjonen hadde  jeg høye skuldre. Jeg kjente på nervøsitet bare ved å snakke om å fly, men ved hjelp av mestringsteknikkene kjente jeg hvordan anspentheten raskt slapp taket. Jeg fikk også god forklaring på hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde sist jeg fløy.Nå er jeg helt avslappet og frykten for å fly om en uke er nesten ikke tilstede.  En lærerik og nyttig konsultasjon. 

__________________

Takk for et interessant og kjekt kurs! Har lært masse!

__________________

Tusentakk for utrolig bra kurs! Dette hjalp veldig på flyskrekken min og jeg "gleder" meg til å fly slik at jeg kan prøve ut alt jeg har lært! 

________________

Jeg har fått veldig god forklaring på lyder i flyet. Det har hjulpet kjempemasse og gjort meg mindre redd rundt det. Lærte masse om turbulens - veldig bra. Også prosedyrer og lyders betydning var svært givende.  Syns alt har vært så bra. Flott av vi er få tilstede på kurset. Anbefaler kurset til andre som er flyredde.

_________________
Etter 6 år med flyskrekk har jeg nå hatt min første flytur og det gikk veldig fint, over all forventning faktisk. Det var betryggende det dere fortalte og forklarte på kurset. Nå føler jeg meg mer robust til å forstå hva som skjer og at det ikke er farlig. Takker også for oppfølgings samtalen vi hadde i går. 

_________________


Hei,  flyturen gikk fint! Det var lite turbulens så fikk ikke tøyd grensene skikkelig. Men det hjalp veldig med den teknikken jeg lærte, da hadde hjernen noe annet å konsentrere seg om. Det tror jeg kan gjøre mye nytte. Tusen takk for hjelpen.

__________________
Jeg  hadde god utbytte av den personlige konsultasjonen. Flyturen gikk fint, selv om jeg var veldig nervøs så fikk jeg ikke panikk denne gangen. Tusen takk for hjelpen.

__________________ 

Hei, jeg har hatt 7 flyturer siden kurset. Det har gått litt opp og ned. Det har gått fint de gangene været har vært fint. Har benyttet mestringsteknikken jeg lærte på kurs og merket at det roet med ned.

_____________________

Takk for kursene, det har vært kjempe flott å vær med på det.

__________________

Mestringsteknikkene du lærer på del 1 av kurset kan også benyttes i andre situasjoner. En dame skriver følgende: “Hei, Jeg har ikke reist med fly ennå etter kurset, men jeg har brukt noe av det vi lærte. Det har hjulpet meg i andre sammenhenger.
Jeg har litt klaustrofobi, så da har jeg brukt det. Jeg er glad for at jeg har vært på det kurset, og for det dere har lært meg".

__________________

Jeg fikk god bruk for den teknikken jeg lærte på kurs da jeg trakk en visdoms tann. Jeg hovnet voldsomt opp og fikk angst for ikke å få puste. Da brukte jeg teknikken og det hjalp ! Nå skal jeg ut å fly og er glad jeg kan bruke denne teknikken om nødvendig.

___________________

Jeg fikk flytur i julegave og ble helt fortvilet. Jeg kunne våkne om natten og oppleve å ikke få sove igjen fordi jeg tenkte på den forestående flyturen. Etter kurset hos dere har jeg fått hjelp til å få orden på tankene mine, og jeg har klart å legge fra meg bekymringene for turen.  Nå tenker jeg at:  “dette må jeg jo klare “.

_________________

 Flyturen gikk greit, var ikke helt avslappet, men var mye roligere enn ellers, så kurset har hjulpet meg.

_________________

Etter kurset reiste jeg med fly til Stockholm og det gikk veldig fint. Dagen før gikk jeg gjennom turen i tankene og brukte teknikkene jeg lærte. Til tross for turbulens på turen, var jeg veldig rolig og ble ikke redd. Jeg bruker teknikkene av og til ellers også visst det er noe jeg gruer meg for, så jeg er veldig glad for at jeg gikk på det kurset. Tusen takk for alt dere har lært meg, jeg føler meg roligere nå på mange ting som jeg var urolige for før..

__________________

Jeg har reist fra Stavanger til Frankfurt og sitter nå på flighten fra Frankfurt til  Brüssel. Jeg er ikke redd for å fly lenger!!!!!  Etter mange år med flyskrekk er jeg endelig kvitt angsten. Tusen takk for at dere hjalp meg med å bli kvitt flyskrekken.

___________________

Veldig bra kurs. Dette skulle jeg ha gjort for 10 år siden. Tusen takk

____________________

Jeg hadde aldri meldt meg på et slikt kurs visst ikke barna mine hadde “pushet” meg. Etter en ubehagelig flyopplevelse for et par år siden, ville jeg grine bare jeg tenkte på fly. Nå har jeg fått avkreftet feilaktige forestillinger og fått svar på alt jeg lurte på, og er klar til å bestille en flytur.  Det var fint at vi var en liten gruppe. Er veldig fornøyd med kurset og anbefaler det til alle som kan ha nytte av det.

______________________

Takk for et veldig bra kurs, mye å tenke på... fornuftige tanker.

______________________

Flyturen til Palma gikk fint og hjemturen gikk enda bedre Nå håper jeg det ikke er lenge til neste flytur!

________________________

Jeg fløy til Miami uten å ta Sobril, det hadde jeg ikke behov for denne gangen. På hjemturen var der en del turbulens og jeg ble litt engstelig, men det gikk greit. Hadde god nytte av kurset.

_________________________

Hadde en flytur for ca.3 år siden. Etter det ville jeg ikke fly pga. klaustrofobi og redsel for å få panikk når flydøren lukkes. 
Jeg må innrømme at jeg ikke hadde helt troen på at et flyskrekk-kurs ville hjelpe.
Men etter kurset følte jeg meg allikevel litt oppløftet og bestilte tur til Bergen. 
Ukene som fulgte ble veldig tunge og da reisedagen nærmet seg ringte jeg Mona og sa jeg hadde bestemt meg for å avbestille.
Heldigvis hadde hun troen på at jeg skulle klare det og jeg fikk hjelp til å takle den frykten jeg hadde for å være innestengt og få panikk.
På avreisedagen var jeg ganske urolig. Jeg gav beskjed til kabinbesetningen om min flyangst og ble møtt med vennlighet og forståelse. 
Da flydøren ble lukket kom litt av angsten snikende, men heldigvis klarte jeg å tenkte på det jeg hadde lært på kurset og klarte å takle det, så flyturen gikk greit og jeg klarte meg bra. Hjemreisen gikk enda bedre. Da grudde jeg meg ikke i det hele tatt og jeg følte heller ikke noe angst da flydøren ble lukket. Det var faktisk kjekt å fly og det var fantastisk å kjenne at det var jeg - og ikke angsten som tok styringen. For en mestringsfølelse!
Nå planlegger jeg allerede ny tur til Bergen og satser på London tur til høsten. Er så utrolig takknemlig og glad for at jeg gjennomførte dette kurset. 

_________________________

Kurset var veldig lærerikt, godt å sitte og høre og lære om ting jeg lurte på. Anbefaler kurset til andre.

__________________________

Etter kurset fløy jeg til  Amsterdam. Jeg var fortsatt litt engstelig, men jeg benyttet  teknikken jeg lærte på kurset og syns at det hjalp meg. For første gang klarte jeg å nyte oppholdet og slappe av, mens jeg tidligere bare har  grudd meg til hjemreisen, så jeg syns turen gikk fint.

_________________________

Jeg fløy Stavanger-Gardermoen-Tromsø, og det gikk overraskende bra. Jeg var nokså rolig og konsentrerte  meg om pust og positive tanker. Det skal være sagt at det var en veldig rolig flytur med klart vær, dagslys og rolige vindforhold.  Jeg tenkte nesten at jeg var kurert for skrekken,men hjem fra Gardermoen var jeg mer urolig. Da var det blitt mørkt, det regnet, flyet var veldig fullt og det blåste godt. Da kjente jeg litt på den gamle redselen igjen, men jeg hadde allikevel kontroll på pulsen.Fikk ikke veldig høy puls og hyperventilerte ikke slik jeg alltid pleide før kurset. Det går altså mye bedre.

_________________________

Veldig lærerikt, gode teknikker og spennende å lære så mye om fly.

________________________

Kurset gikk over all forventning med trygge, gode lærere. Gleder meg igrunn til neste flytur med nye faktorer, lyder og "tapping". Kanksje litt feil å si det, men det skal bli gøy å ta tak i kunnskapen eg har fått.

________________________

Takk for god oppfølgings samtale i går. Kjenner at det hjalp, tror du sa noen magiske ord. Jeg pleier ikke sove så godt natten før jeg skal reise, men i natt sov jeg uten å våkne.

_________________________

Hei, ville bare si at jeg fløy til Gran Canaria. Det var til og med kjekt å fly. Jeg er kjempestolt av meg selv. Er veldig takknemlig for din støtte og veiledning. tror ikke jeg hadde flydd til Gran Canaria uten å ha tatt "eksamensturen" sammen med deg til Oslo.

Merk! Den delen av kurset som tidligere inneholdt teknisk informasjon er nå utgått.


GLED NOEN MED ET KURS I GAVE!