Tilbakemeldinger


Jeg har ikke vært ombord i et fly på 16 år. Dette kurset har bidratt til at jeg har fått "et nytt liv".  Nå har jeg hatt 2 turer og ny flytur er allerede bestilt. Er glad jeg turde å ta tak i det å gå på kurs. Jeg hadde svært godt utbytte av kurset. Har benyttet teknikkene jeg lærte, og det var veldig beroligende og høre på den “trygge” kapteinen. Flyturene har gått over all forventning. Tusen takk for utmerket hjelp.

____________________

Takket være dette kurset og den gode hjelpen jeg fikk, kom jeg meg av gårde til Dubrovnik. Etter å ha slitt med en lammende flyskrekk i 30 år, har dette kurset gjort at jeg kunne fly igjen.

___________________

Etter kurset hadde jeg en flytur til utlandet sammen med min datter. Da vi skulle reise, sa hun at hun var veldig overrasket over hvor rolig jeg var. Det som var så rart var at jeg gledet meg til å fly, det hadde jeg gjort siden flykurset sluttet. Hadde en fantastisk flytur, hørte etter lyder som skal være der, så på folkene og kabin ansatte. Kan ikke huske at jeg noen gang har hatt en så fantastisk flytur der jeg kunne si det var kjekt å fly. Ny flytur er allerede bestilt.
________________________

Takka være dette kurset, har eg kommet meg til Spania. Min aller første sydentur! Tusen takk for god hjelp.

__________________

Nå har jeg fått så god forklaring på alt jeg har bekymret meg for, at jeg sitter her og lurer på hvorfor jeg har vært så redd? Tusen takk for et lærerikt kurs, jeg kan virkelig anbefale dette!

___________________

Hei, jeg var deltager på kurset fly uten angst i juni. Hadde ikke turt å fly på mange år. Tenkte å fortelle at jeg tok fly til Oslo første helgen i september. Kjente det litt i magen på flyplassen, men gikk på flyet og reiste avgårde. Fortalte stolt til crewet etterpå at jeg var stolt av meg selv. Jeg fikk jubel og tommel opp. Turen gikk greit og jeg klarte også å kikke ut av vinduet flere ganger.
Takk for god hjelp! Håper på flere turer om ikke lenge.

_________________

Jeg fløy Gardermoen – Stockholm tur-retur. Flyturen gikk overraskende fint, tenkte på det dere lærte oss på kurset og var nesten helt avslappet. Det var litt skummelt å bevege seg inn i flyplassterminalen, men jeg fikk god hjelp der også.

____________________

Jeg vil takke for et fantastisk kurs i går! Det er utrolig godt å høre på noen som deg, som har en virkelig forståelse og viten om hva flyskrekk er og med stor kunnskap om TFT som er et verktøy som funker!!Jeg er kjempefornøyd med kurset, fikk gode verktøy mot flyskrekk, samtidig forståelse  og god informasjon om flyet. Vil anbefale det på det sterkeste!

___________________

Flyturen til Hellas og hjem gikk veldig fint. Crewet hos Thomas Cook var fantastisk hjelpsomme. Det som også var til god hjelp var oppfølgings samtalen  jeg hadde med Mona rett før avreise. Det gjorde at jeg  roet meg veldig ned og jeg fikk en god start på flyreisen. Når jeg tenker på fly nå, så husker jeg denne fine turen og tenker det skal gå bra neste gang også.

_________________

Jeg syns kurset var veldig lærerikt. Jeg har hatt en flytur i etterkant og det gikk bra, jeg fikk en positiv opplevelse. Jeg brukte teknikkene vi lærte på kurset. Var spent før turen og før hjemturen, men gruet meg ikke til å reise hjem. Turbulens er fremdeles ubehagelig, men ikke så skremmende. Tusen takk for all hjelp.

___________________

Da er jeg vel hjemme fra turen til København. Turen gikk veldig bra. Ingen skrekk i det hele tatt. Brukte teknikkene vi lærte på kurset under turbulens og det virket helt fint. Jeg hadde visualisert turen i forkant slik at jeg var godt forberedt på all mulig risting, lyd osv. Jeg kan ikke regne med det blir like fint hver gang fremover, men det er helt tydelig en stor fremgang etter kurset.  Tusen takk til deg og Odin. 
___________________

Flyturen gikk kjempebra!! Blir så godt tatt vare på når jeg sier jeg har flyskrekk. Alle er så flinke og snille at jeg har ikke ord! Jeg klarte å slappe helt av på den siste turen, så jeg har stor mestringsfølelse nå. Takk for all hjelp og støtte gjennom oppfølgings samtalene i etterkant av kurset, er så glad for at jeg deltok.

___________________

 Har flydd noen ganger etter kurset og anbefaler på det sterkeste å vise kortet fra kurset ved ombordstigning. Super oppfølgning, både i form av blikk kontakt, samtaler underveis og vennlige smil. Ved en anledning kom også flyvertinnen og ga beskjed om litt risting som skulle komme om ca 5 min. Ristingen var plutselig ikke så skummel og opplevdes faktiskt ikke som liten turbulens lenger. Flyskrekk har jeg nok litt av enda, men det finnes ikke sammenlignbart etter kurset.

__________________

Et lærerikt og nyttig kurs med gode, fornuftige fakta og konkrete teknikker. Kurset anbefales til alle med flyskrekk.

________________

Hjertelig takk for god hjelp! Turen gikk kjempebra. Brukte metodene dine, litt av hvert faktisk. Nå skal jeg på en tur til Oslo og reiser helt alene uten å nøle.

___________________

 Hei Mona, jeg klarte en urolig flytur til Oslo takket være teknikkene jeg lærte. Jeg er deg evig takknemlig.

_________________

God informasjon om hvordan en dag på jobb i fly er. TFT er noe jeg finner veldig interessant. Fint at det var erfarne folk som ledet kurset. Fornøyd med alt og anbefaler kurset til andre.

________________

Jeg har vært redd for turbulens. Nå har jeg fått så gode forklaringer på det jeg lurte på at jeg har lyst til å fly med det samme. Tusen takk for et veldig bra kurs.
_________________

Takk for et lærerikt kurs. Jeg har hatt mange flyturer siden kurset og kort oppsummert så har det gått veldig bra. Jeg er nok ikke kvitt flyskrekken 100% enda, men før kurset var min store frykt turbulens. Nå reagerer jeg omtrent ikke på turbulens. All tryggheten fra Odin har gjort at jeg tenker turbulens er null stress.

_______________

Jeg har flyskrekk på grunn av klaustrofobi. I helgen var jeg på kino og ble sittende midt i salen og det syns jeg er veldig ubehagelig.
Da brukte jeg tappingteknikken jeg lærte på kurset - og det hjalp!

__________________

Det var kjempekjekt å være med på kurset. Fint at vi var en liten gruppe for da var det mye lettere å stille alle de "dumme" spørsmålene. Jeg lærte mye, og på flyturen jeg hadde rett etter kurset kjente jeg igjen noen av  lydene vi hadde lært om.  Jeg klarte å beholde  roen med pusteteknikkene, men jeg er fortsatt veldig redd for turbulens. 

________________

Turen gikk veldig bra, føler en stor lettelse med "flygreiene" etter kurset i høst.

________________ 

 Da jeg kom til konsultasjonen hadde  jeg høye skuldre. Jeg kjente på nervøsitet bare ved å snakke om å fly, men ved hjelp av mestringsteknikkene kjente jeg hvordan anspentheten raskt slapp taket. Jeg fikk også god forklaring på hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde sist jeg fløy.Nå er jeg helt avslappet og frykten for å fly om en uke er nesten ikke tilstede.  En lærerik og nyttig konsultasjon. 

__________________

Takk for et interessant og kjekt kurs! Har lært masse!

__________________

Tusentakk for utrolig bra kurs! Dette hjalp veldig på flyskrekken min og jeg "gleder" meg til å fly slik at jeg kan prøve ut alt jeg har lært! 

________________

Jeg har fått veldig god forklaring på lyder i flyet. Det har hjulpet kjempemasse og gjort meg mindre redd rundt det. Lærte masse om turbulens - veldig bra. Også prosedyrer og lyders betydning var svært givende.  Syns alt har vært så bra. Flott av vi er få tilstede på kurset. Anbefaler kurset til andre som er flyredde.

_________________
Etter 6 år med flyskrekk har jeg nå hatt min første flytur og det gikk veldig fint, over all forventning faktisk. Det var betryggende det dere fortalte og forklarte på kurset. Nå føler jeg meg mer robust til å forstå hva som skjer og at det ikke er farlig. Takker også for oppfølgings samtalen vi hadde i går. 

_________________
Hei,  flyturen gikk fint! Det var lite turbulens så fikk ikke tøyd grensene skikkelig. Men det hjalp veldig med den teknikken jeg lærte, da hadde hjernen noe annet å konsentrere seg om. Det tror jeg kan gjøre mye nytte. Tusen takk for hjelpen.

__________________
Jeg  hadde god utbytte av den personlige konsultasjonen. Flyturen gikk fint, selv om jeg var veldig nervøs så fikk jeg ikke panikk denne gangen. Tusen takk for hjelpen.

__________________ 

Hei, jeg har hatt 7 flyturer siden kurset. Det har gått litt opp og ned. Det har gått fint de gangene været har vært fint. Har benyttet mestringsteknikken jeg lærte på kurs og merket at det roet med ned.

_____________________

Takk for kursene, det har vært kjempe flott å vær med på det.

__________________

Mestringsteknikkene du lærer på del 1 av kurset kan også benyttes i andre situasjoner. En dame skriver følgende: “Hei, Jeg har ikke reist med fly ennå etter kurset, men jeg har brukt noe av det vi lærte. Det har hjulpet meg i andre sammenhenger.
Jeg har litt klaustrofobi, så da har jeg brukt det. Jeg er glad for at jeg har vært på det kurset, og for det dere har lært meg".

__________________

Jeg fikk god bruk for den teknikken jeg lærte på kurs da jeg trakk en visdoms tann. Jeg hovnet voldsomt opp og fikk angst for ikke å få puste. Da brukte jeg teknikken og det hjalp ! Nå skal jeg ut å fly og er glad jeg kan bruke denne teknikken om nødvendig.

___________________

Jeg fikk flytur i julegave og ble helt fortvilet. Jeg kunne våkne om natten og oppleve å ikke få sove igjen fordi jeg tenkte på den forestående flyturen. Etter kurset hos dere har jeg fått hjelp til å få orden på tankene mine, og jeg har klart å legge fra meg bekymringene for turen.  Nå tenker jeg at:  “dette må jeg jo klare “.

_________________

 Flyturen gikk greit, var ikke helt avslappet, men var mye roligere enn ellers, så kurset har hjulpet meg.

_________________

Etter kurset reiste jeg med fly til Stockholm og det gikk veldig fint. Dagen før gikk jeg gjennom turen i tankene og brukte teknikkene jeg lærte. Til tross for turbulens på turen, var jeg veldig rolig og ble ikke redd. Jeg bruker teknikkene av og til ellers også visst det er noe jeg gruer meg for, så jeg er veldig glad for at jeg gikk på det kurset. Tusen takk for alt dere har lært meg, jeg føler meg roligere nå på mange ting som jeg var urolige for før..

__________________

Jeg har reist fra Stavanger til Frankfurt og sitter nå på flighten fra Frankfurt til  Brüssel. Jeg er ikke redd for å fly lenger!!!!!  Etter mange år med flyskrekk er jeg endelig kvitt angsten. Tusen takk for at dere hjalp meg med å bli kvitt flyskrekken.

___________________

Veldig bra kurs. Dette skulle jeg ha gjort for 10 år siden. Tusen takk

____________________

Jeg hadde aldri meldt meg på et slikt kurs visst ikke barna mine hadde “pushet” meg. Etter en ubehagelig flyopplevelse for et par år siden, ville jeg grine bare jeg tenkte på fly. Nå har jeg fått avkreftet feilaktige forestillinger og fått svar på alt jeg lurte på, og er klar til å bestille en flytur.  Det var fint at vi var en liten gruppe. Er veldig fornøyd med kurset og anbefaler det til alle som kan ha nytte av det.

______________________

Takk for et veldig bra kurs, mye å tenke på... fornuftige tanker.

______________________

Flyturen til Palma gikk fint og hjemturen gikk enda bedre Nå håper jeg det ikke er lenge til neste flytur!

________________________

Jeg fløy til Miami uten å ta Sobril, det hadde jeg ikke behov for denne gangen. På hjemturen var der en del turbulens og jeg ble litt engstelig, men det gikk greit. Hadde god nytte av kurset.

_________________________

Hadde en flytur for ca.3 år siden. Etter det ville jeg ikke fly pga. klaustrofobi og redsel for å få panikk når flydøren lukkes. 
Jeg må innrømme at jeg ikke hadde helt troen på at et flyskrekk-kurs ville hjelpe.
Men etter kurset følte jeg meg allikevel litt oppløftet og bestilte tur til Bergen. 
Ukene som fulgte ble veldig tunge og da reisedagen nærmet seg ringte jeg Mona og sa jeg hadde bestemt meg for å avbestille.
Heldigvis hadde hun troen på at jeg skulle klare det og jeg fikk hjelp til å takle den frykten jeg hadde for å være innestengt og få panikk.
På avreisedagen var jeg ganske urolig. Jeg gav beskjed til kabinbesetningen om min flyangst og ble møtt med vennlighet og forståelse. 
Da flydøren ble lukket kom litt av angsten snikende, men heldigvis klarte jeg å tenkte på det jeg hadde lært på kurset og klarte å takle det, så flyturen gikk greit og jeg klarte meg bra. Hjemreisen gikk enda bedre. Da grudde jeg meg ikke i det hele tatt og jeg følte heller ikke noe angst da flydøren ble lukket. Det var faktisk kjekt å fly og det var fantastisk å kjenne at det var jeg - og ikke angsten som tok styringen. For en mestringsfølelse!
Nå planlegger jeg allerede ny tur til Bergen og satser på London tur til høsten. Er så utrolig takknemlig og glad for at jeg gjennomførte dette kurset. 

_________________________

Kurset var veldig lærerikt, godt å sitte og høre og lære om ting jeg lurte på. Anbefaler kurset til andre.

__________________________

Dette kurset har vært til stor hjelp for meg. Jeg har fått et helt nytt syn på flyvning og lært mye både om hvordan flyet fungerer og ikke minst fått gode verktøy til å roe meg ned. Har allerede hatt en flytur til Oslo. Jeg grudde meg ikke i forkant og følte meg helt avslappet helt til jeg kom frem til flydøren og var på vei inn i flyet. Da kom plutselig noe av den kjente angsten tilbake. Tok straks kontakt med crewet slik jeg hadde fått beskjed om på kurset. Jeg fikk hilse på pilotene og kjente at spenningen og uroen avtok. Turen videre gikk fint. Jeg har fått ny kunnskap nå og ikke minst kjempegode verktøy. Jeg anbefaler kurset til alle som sliter med flyskrekk.

_______________________

Etter kurset fløy jeg til  Amsterdam. Jeg var fortsatt litt engstelig, men jeg benyttet  teknikken jeg lærte på kurset og syns at det hjalp meg. For første gang klarte jeg å nyte oppholdet og slappe av, mens jeg tidligere bare har  grudd meg til hjemreisen, så jeg syns turen gikk fint.

_________________________

Jeg fløy Stavanger-Gardermoen-Tromsø, og det gikk overraskende bra. Jeg var nokså rolig og konsentrerte  meg om pust og positive tanker. Det skal være sagt at det var en veldig rolig flytur med klart vær, dagslys og rolige vindforhold.  Jeg tenkte nesten at jeg var kurert for skrekken,men hjem fra Gardermoen var jeg mer urolig. Da var det blitt mørkt, det regnet, flyet var veldig fullt og det blåste godt. Da kjente jeg litt på den gamle redselen igjen, men jeg hadde allikevel kontroll på pulsen.Fikk ikke veldig høy puls og hyperventilerte ikke slik jeg alltid pleide før kurset. Det går altså mye bedre.

_________________________

Takk for god oppfølgings samtale i går. Kjenner at det hjalp, tror du sa noen magiske ord. Jeg pleier ikke sove så godt natten før jeg skal reise, men i natt sov jeg uten å våkne.

_________________________

Tusen takk for et veldig bra kurs, jeg har lært mye og ser at denne kunnskapen kan jeg ha god nytte av  i andre sammenhenger også. Begge instruktørene var dyktige og de skapte en trygg og hyggelig atmosfære.  Jeg har allerede hatt 2 flyturer med SAS til utlandet.  Jeg viste "kursbeviset" til purser da jeg gikk ombord og fikk veldig bra oppfølging av crewet på begge turene. De kom stadig bort og sjekket at det gikk fint med meg. På  hjemturen opplevde vi plutselig turbulens, jeg skatt litt da, men så snart det hadde roet seg kom purser og snakket med meg. Jeg følte meg sett og ivaretatt av SAS crewet og det går helt fint for meg å fly nå. 

_______________________

Hei, ville bare si at jeg fløy til Gran Canaria. Det var til og med kjekt å fly. Jeg er kjempestolt av meg selv. Er veldig takknemlig for din støtte og veiledning. tror ikke jeg hadde flydd til Gran Canaria uten å ha tatt "eksamensturen" sammen med deg til Oslo.