Konsultasjon/Individuelt kurs

En viktig forutsetning for å overvinne flyskrekk er å  kunne tolke rett og ha en følelse av mestring.
Dette er for deg som ønsker å lære gode, konkrete mestringsteknikker.
Bor du langt unna? Vi hjelper deg via SKYPE.

KONTAKT OSS OM KONSULTASJON

Konsultasjon/Individuelt kurs.

Dersom du ikke har anledning  til å delta på et gruppekurs kan du bestille en personlig konsultasjon. 

 I løpet av denne konsultasjonen går  vi gjennom det viktigste punktene på DEL 1 i gruppekurset og vi jobber spesifikt  med det som er din utfordring mht. til det å fly. Du lærer flere gode mestrintsteknikker og får mulighet til å jobbe med eventuelle underliggende årsaker.

Pris: kr. 1250,- inkludert en oppfølgingssamtale via tlf/skype og   kompendie med mestringsteknikker. 
Flykort kan kjøpes.
_________________________________________________

"Da jeg kom til konsultasjonen hadde  jeg høye skuldre. Jeg kjente på nervøsitet bare ved å snakke om å fly, men ved hjelp av mestringsteknikkene kjente jeg hvordan anspentheten raskt slapp taket. Jeg fikk også god forklaring på hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde sist jeg fløy. Nå er jeg helt avslappet og frykten for å fly om en uke er nesten ikke tilstede.  En lærerik og nyttig konsultasjon."Konsultasjon

Mona er utdannet Reg Homøopraktiker med energipsykologi som spesialfelt og har drevet egen praksis som terapeut siden 2004. Hun har faglig bakgrunn som cand.mag. med psykologi, pedagogikk og sosiologi. 
Yrkesmessig har hun over 30 års erfaring som cabincrew, deriblant som airpurser i SAS og har god kjennskap til flyredde passasjerer.
Denne bakgrunnen har gitt henne et godt grunnlag for å kunne hjelpe deg som plages med flyskrekk eller har andre fobier som hindrer deg i hverdagen.


KONTAKT OSS OM KONSULTASJON 


Mona Øverland Nice
Reg. Homøopraktiker MNLH


Ikke gå glipp av spennende reisemål

Kontakt oss angående konsultasjon