Konsultasjon 

En viktig forutsetning for å overvinne flyskrekk er å tolke rett og ha en følelse av mestring.
Dette er for deg som ønsker å lære gode, konkrete mestringsteknikker og som ønsker få hjelp til å redusere/overvinne frykten for å fly.
Bor du langt unna? Vi hjelper deg via SKYPE.

KONTAKT OSS OM KONSULTASJON

Konsultasjon

 Flyskekk regnes som en spesifikk fobi og deles gjerne i teknisk fobi og klaustrofobi. Ønsker du kunnskap om fly og flyvning og teknikken ombord i fly er du velkommen til å delta på et av våre gruppekurs.
Denne konsultasjonen passer for deg som syns det er ubehagelig å fly på grunn av andre årsaker som klaustrofobi, angst for angsten, høydeskrekk, det å ikke ha kontroll, ikke kunne gå av når du vil, m.m.

 I løpet av denne konsultasjonen går vi gjennom det viktigste punktene på DEL 1 i gruppekurset og vi jobber spesifikt  med det som er din utfordring mht. til det å fly.

Mange opplever at til tross for statistikk og kunnskap om at det er trygt å fly, så sitter frykten i kroppen som en "ubevisst refleks"
Ved hjelp av energipsykologi, kan du få hjelp til å avbryte denne automatiske fryktresponsen.
Du lærer flere gode mestringsteknikker og hva du kan gjøre for å overvinne flyskrekk.

Mulighet for å kjøpe
-  Kompendie med mestringsteknikker. 
 - Flyskrekk-kort

Konsultasjonen inkluderer en oppfølgingssamtale via tlf/skype.

Konsultasjon

Mona er utdannet Reg Homøopraktiker med energipsykologi som spesialfelt og har drevet egen praksis som terapeut siden 2004. Hun har faglig bakgrunn som cand.mag. med psykologi, pedagogikk og sosiologi. 
Yrkesmessig har hun over 30 års erfaring som cabincrew, deriblant som airpurser i SAS og har god kjennskap til flyredde passasjerer.
Denne bakgrunnen har gitt henne et godt grunnlag for å kunne hjelpe deg som plages med flyskrekk eller har andre fobier som hindrer deg i hverdagen.


KONTAKT OSS OM KONSULTASJON 


Mona Øverland Nice
Reg. Homøopraktiker MNLH


Ikke gå glipp av spennende reisemål

Kontakt oss angående konsultasjon